Деца от ШИПИ и ДЮТА "Кюстендилче" участваха в творческа ваканция в Кранево

33 талантливи деца от школата по изобразително и приложно изкуство с ръководител Любка Радкова и от ДЮТА “Кюстендилче” с ръководител Рангел Маджарски при Обединен детски комплекс – Кюстендил се завърнаха от с. Кранево, където от 22 август до 1 септември участваха в творческите ателиета по Програмата за творчески ваканции на Националния дворец на децата “Хайде да творим заедно!”. Програмата е разработена от Националния дворец на децата и финансирана от Министерството на образованието и науката. В нея са поканени да участват деца от детските комплекси и центровете за работа с деца от цялата страна, които са отличени в международни и национални конкурси, фестивали и състезания.

Освен почивката, програмата включваше занимания по изобразително и танцово изкуство. Организаторите от НДД бяха подготвили богата програма за 250-те деца в лагера – те имаха възможност да се включат в творчески вечери, щафетни игри, състезания, вечер на Нептун – с конкурс за костюм от морски дарове. Организирани бяха екскурзии до гр. Балчик и КК Албена.

Децата от ДЮТА и ШИПИ се завърнаха от лагера добре отпочинали и заредени с нови творчески идеи.

 

Обединен детски комплекс - Кюстендил Обединен детски комплекс - Кюстендил Обединен детски комплекс - Кюстендил Обединен детски комплекс - Кюстендил Обединен детски комплекс - Кюстендил Обединен детски комплекс - Кюстендил Обединен детски комплекс - Кюстендил Обединен детски комплекс - Кюстендил Обединен детски комплекс - Кюстендил Обединен детски комплекс - Кюстендил Обединен детски комплекс - Кюстендил

Администраторкси панел

Парола:
затвори